De-a Buşilea prin Muzeul Satului

Concursul “De-a Buşilea prin Muzeul Satului” ajuns la a treia ediţie consecutivă se adresează copilaşilor care au început să ia o viteză cât de mică de-a buşilea.

Nu sunt uitaţi nici frăţiorii lor mai mari, care pot alerga la un mini-cros sau se pot delecta la Atelierele de Modelaj, Decoraţiuni şi Pictură cu mânuţele şi picioarele. Copilaşii mai mari sunt aşteptaţi şi la o piesă de teatru susţinută de Opera Comică pentru Copii.

Toţi copiii participanţi la cele două concursuri pentru bebeluşi şi frăţiori vor primi câte un cadou si o cărticică de învăţătură.

După Concurs va avea loc şi un Atelier pentru Părinţi cu subiecte de la beneficiile alăptării la creşterea şi educarea copiilor, susţinut de specialişti de la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti, Muzeul Satului şi Scoala Familiei, cu participarea Ioanei Maria Moldovan.

Concursul se va desfaşura pe un spaţiu special amenajat pentru bebeluşi, pe Pajistea Salonul de Dans din SATUL NOU, pe 7 septembrie începând cu ora 11.00, urmat de mini-crosul pentru fraţiori mai mari până în 5 ani şi Festivitatea de Premiere iar Atelierul pentru Părinţi va avea loc în Gospodaria Moişeni între 13.00 şi 14.00. Înscrierile încep la ora 10.00.

Pe tot parcursul zilei pe aleile Muzeului Satului vor fi prezente si Târgul de ‘Sfânta Maria Mică’ – Naşterea Maicii Domnului şi o Expoziţie de Fotografii cu şi despre copii realizată de Cristina Nichitus Roncea. După Concurs şi Conferinţă, doritorii pot participa la o ‘Călătorie prin copilăria românilor’, un Ghidaj tematic de descoperire a patrimoniului legat de familia cu copii în satul de altădată.

Ziua se va încheia cu un concert susţinut de Corul de copii Cantus Mundi Romania şi Simfonia Mundi, partener Corul Naţional de Cameră ‘Madrigal – Marin Constantin’.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.