Târgul Gaudeamus Radio România ajunge la Brașov

Mii de cărţi, muzică bună şi un munte de premii pentru vizitatori, la Târgul Gaudeamus Radio România, ediţia Braşov.

De la malul mării, Caravana Gaudeamus Radio România ajunge peste câteva zile la poale de munte! Cea de a doua ediţie a Târgului Gaudeamus Braşov, organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus şi Radio România Braşov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, va avea loc în perioada 4 – 8 septembrie în Piaţa Sfatului.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 4 septembrie, la ora 13.00, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 21.00. Accesul publicului este liber.

Fie că vor să mai adauge un ingredient aparte reţetei pentru o vacanţă reuşită, fie că doresc (sau trebuie!) să se pregătească de şcoală, Piaţa Sfatului din Braşov este, timp de cinci zile, destinaţia ideală pentru toţi cei aflaţi în zonă în această perioadă.
Principalele puncte de atracţie ale evenimentului cu numărul 115 în seria Gaudeamus Radio România vor fi:

  • mii de volume din cele mai variate domenii, de la carte şcolară la titlurile momentului, oferite de cele mai prestigioase edituri din ţară;
  • o bogată ofertă de jocuri educative, pentru toate vârstele;
  • multă muzică bună, pentru toate gusturile;
  • Tombola Gaudeamus, organizată zilnic şi adresată cumpărătorilor de carte, care le va oferi celor mai norocoşi dintre aceştia prilejul să plece acasă cu tablete, echipamente şi accesorii multimedia, vouchere cadou etc.;
  • concursul Miss Lectura, la care sunt invitate să se înscrie cele mai frumoase vizitatoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.