Cinema şi muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 30 august

CINEMA

* Pe Insula Artelor din Parcul Titan, evenimentul Cinema în aer liber are în program deseară, de la ora 20:30, proiecţia comediei dramatice „Malena”, o fabulă emoționantă de Giuseppe Tornatore despre puterea imaginației și pericolele maturizării ce spune povestea dulce-amară a unei tânăre și frumoase văduve, interpretată de Monica Bellucci, care inspiră independența, curajul și hotărârea unui băiat de a-și urma visul în pofida haosului și intoleranței războiului.

* În Parcul Crângaşi în cadrul programului Cinema sub stele, de la ora 21:00 rulează filmul SF de acțiune „Ready Player One: Să înceapă jocul”, bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline și regizat de Steven Spielberg, a cărui acțiune are loc într-un viitor apropiat când omenirea se află în haos și la un pas de colaps, însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday, jucat de Mark Rylance. După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găsi „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă în care intră și Wade Watts (Tye Sheridan) devenind unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.

 

MUZICĂ

* Muzeul Național al Literaturii Române (Str. Nicolae Crețulescu, nr. 8) vă invită la concertul „Broasca țestoasă și alte povestiri pe note” susținut de actorul Radu Gheorghe, de la ora 19:00.

* Luiza Zan cântă la Grădina cu filme a Creart, de la ora 20:30.

* Candy Bar dă live performance la Hard Rock Café, începând cu ora 22:00.

* În cadrul Festivalului Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD, Moonlight Breakfast susține, de la ora 22:30, un concert în aer liber la Muzeul Național al Țăranului Român.

* Tot de la ora 22:30, Melodi, una din cele mai bine cotate trupe de cover din țară, cântă la terasa Berăriei H.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.