Cinema şi muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 29 august

CINEMA

* Evenimentul Cinema în aer liber a programat, de la ora 20:30, proiecţia pe Insula Artelor din Parcul Titan a dramei „Capharnaüm / Capernaum – Haos şi speranţă”, realizată de Nadine Labaki în Liban şi distinsă cu premiul juriului Festivalului de la Cannes, ce spune povestea unui băiat sirian care îşi dă în judecată părinţii neglijenţi, după ce se vede obligat să fugă de ei, ajungând să-şi poarte singur de grijă, până când găseşte adăpost în şubreda casă a refugiatei etiopiene Rahil şi a bebeluşului ei, Yonas.

* În Parcul Crângaşi în cadrul programului Cinema sub stele, de la ora 21:00 rulează comedia cu multă acţiune „Ocean’s 8: Jaf cu clasă” de Gary Ross, în care Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna şi Helena Bonham Carter interpretează echipa ce pune la cale cel mai mare jaf din viaţa membrelor ei, ţinta fiind un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de Daphne Kluger, actriţa întrupată de Anne Hathaway care va fi starul celui mai mare eveniment al anului: Gala Met.

 

MUZICĂ

* Muzeul Naţional al Literaturii Române (Str. Nicolae Creţulescu, nr. 8) vă invită, de la ora 19:00, la o întâlnire cu muzica gospel interpretată de trupa New Levites, ce a luat fiinţă în anul 2004, în Bucureşti, având ca membri fondatori pe Cătălin Snop, Emanuel şi Daniel Picu.

* Tot de la ora 19:00, grădina Quantic Club îşi deschide porţile pentru concertul dat de trupa Timpuri Noi.

* Trupa Haraszti Ádám Projekt din Ungaria, înfiinţată în 2015 la Londra de Haraszt Ádám, susţine un concert, de la ora 19:30, la Green Hours.

* De la ora 20:00 participanţii pot primi căştile wireless pentru Super Nostalgia – 80’s,  silent party la J’ai Bistrot, la care muzica este pusă de Dj-ii Liviu Zamora şi Dox direct de pe viniluri, magnetofon ori casete.

* Joy Band vă propune o seară retro la terasa Berăriei H, începând cu ora 21:45.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.