Spectacol pe cerul Capitalei la BIAS

Foto: Olga Stancu

Spectacol aviatic de excepție, astăzi, pe Aeroportul Băneasa. Mii de bucureșteni asistã la zboruri, demonstrații și acrobații aeriene.

Foto: Olga Stancu

La BIAS 2019 pot fi admirate peste 100 de avioane în aer și la sol. Spectacolul aerian este garantat de piloții Aeroclubului României – Hawks of Romania, White Wings, alături de parașutiștii formației Blue Wings. Din străinătate, participă Baltic Bees din Lituania cu 6 avioane, precum și invitați celebri, precum Jurgis Kairys și Luca Bertossio.

 

Foto: Olga Stancu

Evenimentul de la Bucureşti este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Romaero, Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României, Romatsa şi Şcoala Superioară de Aviaţiei Civilă.

Potrivit organizatorilor, după trei ore de la debutul reprezentaţiilor, numărul spectatorilor prezenţi depăşea 30.000.

Foto: Olga Stancu

Ediţia din acest an este dedicată celebrării a 50 de ani de activitate aeronautică civilă a Aeroportului Internaţional ‘Henri Coandă’ Bucureşti şi 15 ani de la aderarea României la NATO.

Spectacolul va continua până la ora 21:00 și va încheia cu un concert 3 Sud Est și cu un foc de artificii.

Intrarea este liberă.

Organizatorii îi sfătuiesc pe spectatori să folosească mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în zonă, deoarece nu se asigură parcarea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.