Cinema şi muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 22 august

CINEMA

* În cadrul programului Seara Filmului Românesc la Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00 se reia drama „Lemonade”, debutul în lung-metraj al regizoarei Ioana Uricariu premiat la Sarajevo, ce narează mai multe întâlniri pe care Maria, personajul principal jucat de Mălina Manovici, le are pe parcursul câtorva zile în Statele Unite şi în urma cărora descoperă că „visul american” rămâne un ideal greu de atins pentru cei care nu-şi permit să plătească preţul.

* Tot de la ora 21:00, evenimentul Cinema în aer liber a programat proiecţia pe Insula Artelor din Parcul Titan a comediei istorice „Edmond / Cyrano, mon amour”, de Alexis Michalik, avându-i în distribuţie pe Thomas Solivérès, Olivier Gourmet şi Mathilde Seigner, despre condiţiile în care Edmond Rostand a scris celebra piesă în versuri „Cyrano de Bergerac”.

 

MUZICĂ

* În cadrul serie de concerte Backyard Acoustic Season 2019, la terasa Expirat Halele Carol, deseară cântă trupa Implant Pentru Refuz. Open doors de la ora 18:00.

* Green Hours prezintă, de la ora 19:30, cvartetul RC And The Melody Makers, care interpretează compoziţiile pianistului olandez Mike Roelofs şi ale basistului Răzvan Cojanu. Din această formaţie de modern jazz / avant-garde mai fac parte: Paolo Profeti (IT) – saxofon şi Owen Hart (USA) – baterie.

* De la ora 21:45, Mircea Vintilă readuce muzica Folk la terasa Berăriei H.

* Daniel Enache & Mitici asigură muzica în Control Club, de la ora 22:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.