Încă o persoană a murit în urma atacului de la Spitalul Săpoca!

Sursa foto: ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO

Directorul Spitalului de la Săpoca și-a înaintat demisia din funcție, după prezentarea raportului anchetei efectuate de Ministerul Sănătății la unitatea medicală, a anunțat, luni, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Ministrul a informat, totodată, că un al cincilea pacient a murit în urma atacului de la Spitalul Săpoca. Pacientul fusese internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Amintim că bărbatul de 38 de ani fusese internat voluntar, zilele trecute, pentru probleme cu alcoolul. Atacatorul a fost prins de poliţişti la poarta spitalului şi este în custodia autorităţilor.

Procurorii au început urmărirea penală pentru infracţiunea de omor calificat în cazul agresorului de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, bărbatul de 38 de ani se află sub strictă supraveghere medicală. După încheierea stării de sevraj, va începe audierea sa. El va fi examinat pentru a se stabili dacă avea discernământ la momentul comiterii faptei.

Pe lângă ancheta penală, Corpul de control al Ministerului Sănătăţii a demarat propria anchetă.

În noaptea în care a avut loc atacul, în spital se aflau 70 de pacienți și un medic, șapte asistenți medicali, trei infirmieri și doi supraveghetori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.