Aglomerație la final de minivacanță!

Foto arhiva

Astăzi se încheie minivacanţa de Sfânta Maria, astfel că, pe tot parcursul zilei, se aşteaptă un număr mare de maşini pe şosele.

La această oră se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 Braşov – Ploieşti, pe raza staţiunilor montane Predeal, Azuga şi Buşteni, pe sensul de coborâre, dar şi în localitatea Comarnic, pe sensul de urcare, unde se circulă cu viteză redusă, pe alocuri în coloană. Poliţiştii recomandă rutele alternative: DN 1A Braşov – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti şi DN 73 Braşov – Câmpulung – Piteşti.

Pe celelalte artere importante, precum DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti, Autostrada A1 Piteşti – Bucureşti şi Autostrada Soarelui, nu sunt semnalate probleme deosebite de fluenţă a circulaţiei.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române recomandă ca, pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, la revenirea din vacanţă, conducătorii auto să ia în considerare următoarele sfaturi: mărirea distanţei între vehicule, evitarea depăşirilor riscante, respectarea celorlalţi participanţi la trafic şi alegerea rutelor alternative, mai puţin aglomerate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.