Victima din pădure nu a putut fi identificată!

Arhivă

Răsturnare de situație în cazul Caracal!

După ce ieri, Institutul Naţional de Medicină Legală a informat Ministerul Sănătăţii că raportul privind noile probe ADN este finalizat şi a fost transmis către DIICOT, astăzi DIICOT face precizări.

Vorbim despre ADN-ul din fragmentele osoase găsite lângă o pădure din Caracal care provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Astazi, DIICOT a transmis că oasele respective erau într-o stare excesivă de calcinare și nu au putut fi analizate.

Astfel că victima din pădure nu poate fi indentificată, din punct de vedere al profilului ADN.

Expertiza genetică va continua în regim de urgență, a mai anunțat DIICOT.

„În dimineaţa zilei de 17.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare, potrivit cărora:

– au fost expertizate de către Institutul Naţional de Medicină Legală o parte dintre probele ridicate cu ocazia cercetării la faţa locului efectuată la zona de lizieră de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană.

– având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico – chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.