Cinema, muzică şi expoziţii, evenimente din Bucureşti de astăzi, 13 august

CINEMA

La Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00 rulează drama biografică şi istorică „Invictus / Neînfrânt”, regizată în 2009 de Clint Eastwood, în care Morgan Freeman interpretează pe nou alesul Preşedinte sud-african Nelson Mandela, care ştie că, din punct de vedere rasial şi economic, ţara sa a rămas divizată din cauza apartheid-ului. Convins că îşi poate unifica poporul prin intermediul limbajului universal al sportului, el se asociază cu liderul echipei sud-africane de rugby, jucat de Matt Damon, în scopul câştigării incredibilei competiţii din 1995, de la World Cup Championship.

MUZICĂ

* La Expirat Halele Carol, de la ora 19:00 muzica este asigurată de: Cyberbullies, Golstox, Gojira & Planet H şi Seonz.

* Emeric Imre, „nebunul de alb” al folk-ului românesc, cântă, de la ora 21:30, la terasa Berăriei H.

EXPOZIŢII

* La Qreator by Iqos, de la ora 19:00 are loc vernisajul expoziţiei de pictură, „Încrâncenare” a artistei Eliza Matica, la care participă dr. Marius Tiţa, critic de artă. Lucrările pot fi vizionate numai până pe 18 august.

* De astăzi până pe 1 septembrie la Biblioteca Naţională a României poate fi vizitată Expoziţia anuală de fotografie a bibliotecilor publice, ediţia a V-a, organizată în colaborare cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.