Primăria Sectorului 4 iubește natura și mai ales copacii …

Foto: Mircea Apostolescu
Primăria Sectorului 4 este foarte atașată de tot ceea ce înseamnă verde. Este o primărie eco, care iubește natura și mai cu seamă copacii.
După ce, în Parcul Tineretului, lângă Palatul Copiilor, a amenajat o mare parcare, în loc de o mini-grădină botanică pentru copiii ce își desfășoară activitatea la cercurile și atelierele de acolo, deși instanța anulase hotărârea de Consiliu Local prin care fusese aprobată parcarea, acum aceeași primărie de la Mall Grand Arena ecologizează Șoseaua Giurgiului.
foto: Mircea Apostolescu
Prepușii domnului Băluță au năvălit cu drujbele și, unde nu merge cu fierăstrăul, se poate cu buldozerul, pentru a scoate copacii de pe aliniamentul stradal.
Cu siguranță, se va lărgi șoseaua sau se vor amenaja celebrele locuri de parcare în spic, pentru a rezolva problema parcării în Sectorul 4. Numai că nici șoselele, oricât ar fi de largi, nici locurile de parcare, fie ele în spic sau în cocean, nu produc oxigen, ci dimpotrivă, mașinile care circulă pe șosele sau parchează produc dioxid de carbon și gaze cu efect de seră.
Foto: Mircea Apostolescu
Sigur, o să ne spună reprezentanții primăriei din Mall Grand Arena că se plantează în compensație câte 3, sau câte 5, sau câte 7 bețișoare pentru fiecare copac distrus. Problema e că acele bețișoare se află pe nu știu unde, pe la vreo margine de parc și că vor mai trece 30 de ani până când ele vor ajunge copaci care să poată da oxigen și umbră.
Asta, așa, tot de verde și eco, cum e primăria …

foto: Mircea Apostolescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.