Cinema, muzică şi alte evenimente din Bucureşti de astăzi, 7 august

CINEMA

Programul Seara Filmului Românesc vă propune la Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00, drama „Dragoste 1. Câine”, cel mai recent film al lui Florin Şerban, cu Valeriu Andriuţă şi Cosmina Stratan. În această primă parte din Trilogia Dragostei pe care cineastul şi-a propus-o, un pădurar singuratic găseşte în pădure o femeie bătută. O salvează şi încearcă să afle cine e vinovatul. Apoi, cu frică şi furie, începe să o iubească aşa cum gândeşte el că ar trebui iubită o femeie. După proiecţie, regizorul Florin Şerban şi actriţa Cosmina Stratan vor fi prezenţi pentru o conversaţie cu spectatorii, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.

MUZICĂ

* Trupa americană Crazy Town aniversează 20 de existenţă printr-un concert pe care-l susţine, de la ora 20:30, în Quantic Club. În deschidere cântă Brute (de la ora 18:30) şi Recycle Bin Punk (de la ora 19:25).

* Al nouălea concert al Festivalului Internaţional „Vara Magică”, are genericul „Vioara – regina instrumentelor” şi este susţinut, de la ora 19:30, la Ateneul Român, de Croitoru String Virtuosi Orchestra, avându-i ca solişti pe violoniştii Gabriel şi Simina Croitoru. În programul lucrări de Tartini, Fritz Kreisler, George Enescu, Grigoraş Dinicu, Constantin Dimitrescu, Ciprian Porumbescu, unele cuprinse pe CD-ul inedit lansat anul trecut de această formaţie cu ocazia Centenarului României.

* We Singing Colors şi The Amsterdams dau concert, după ora 20:00, la terasa Expirat Halele Carol.

* Trupa Timpuri Noi revine la terasa Berăriei H pentru un concert acustic, pe care-l susţine de la ora 21:45.

ALTE EVENIMENTE

* La Librarium TNB din incinta Teatrului Naţional I.L. Caragiale, de la ora 19:00 are loc cea de-a 8-a ediţie a evenimentului Povestea unui personaj. Invitaţii de astăzi, Doina Ruşti şi jurnalistul cultural Florin Saiu, discută despre un personaj surpriză.

* Tot de la ora 19:00, la Galeria Romană (Bd. Lascăr Catargiu, nr. 1) este lansată revista „Satya”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.