Cinema, muzică şi expoziţii, evenimente din Bucureşti de astăzi, 6 august

CINEMA

La Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00 rulează drama „My Sister’s Keeper / Viaţă pentru sora mea”, realizată în 2009 de Nick Cassavetes, ce prezintă povestea unei familii care duce în aparenţă o viaţă idilică, dar care ascunde un secret cumplit: fiica cea mică, Anna, s-a născut prin fertilizare in vitro pentru a se potrivi genetic cu Kate, sora ei mai mare bolnavă de leucemie, pentru a-i salva viaţa acesteia. Din distribuţia filmului fac parte: Cameron Diaz, Abigail Breslin, Jason Patric, Sofia Vassilieva.

MUZICĂ

Celebrul Trio al Jazz-ului format din Puiu Pascu, Virgil Popescu şi Titi Herescu cântă, de la ora 21:30, la terasa Berăriei H.

EXPOZIŢII

* La Palatul Suţu – Muzeul Municipiului Bucureşti, la ora 19:00 are loc vernisajul celei de-a VI-a ediţie a Salonului BD – „Poveşti din Bucureşti în Benzi Desenate”, ce se desfăşoară până pe 30 septembrie 2019 şi cuprinde planşe ale autorilor români, cărora li se alătură tineri artişti în devenire şi colecţionari. Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Bucureşti este invitat de onoare. Programul salonului include: ateliere de benzi desenate pentru copii, prezentări albume / reviste BD şi proiecţii de film.

* „Invocarea alchimiei 2.0” se intitulează expoziţia semnată de Adelina Ungureanu vernisată, la ora 19:00, la Galeria Orizont (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 23A), unde poate fi vizitată până pe 16 august. În deschidere, Liana Bădălău susţine un performance.

* La Galeria Uniunii Cineaştilor din România poate fi vizionată expoziţia „Ipostaze”, organizată de membrii grupului de fotografie „La Conacul Fotografilor”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.