Se dă startul distracției la UNTOLD

Arhivă

Peste 200 de artişti vor evolua pe 10 scene la Festivalul de muzică UNTOLD. Una dintre cele mai mari scene din Europa este amplasată în interiorul stadionului Cluj Arena. Aceasta are o lăţime de 90 de metri şi o înălţime de 30 de metri, ecrane LED pe 1.500 de metri pătrați şi 1.000 de spoturi luminoase.
Abonamentele pentru cele 4 zile de festival s-au epuizat, dar mai sunt disponibile bilete de o zi.

Organizatorii atrag atentia că, începând din acest an accesul în festival se va face de la ora 14:00 și nu de la ora 12:00, cum era până acum.

Participanții la festival trebuie să știe că va fi permisă o singură reintrare în festival, pe zi, pentru a diminua aglomerația creată în zona de acces, cât și disconfortul participanților. De asemenea, le este recomandat festivalierilor, având în vedere numărul mare de participanți, să vina în festival până la ora 19.00, pentru a evita aglomerația.

Unul dintre cei mai așteptați artiști la festival este Robbie Williams, care va urca pe scena principală duminică, 4 august. Show-uri speciale vor pregăti și Armin van Buuren, David Guetta și 3 Are Legend.
Trupa britanică Bastille va concerta sâmbătă, 3 august, iar câștigătorul emisiunii X Factor, James Arthur, va urca mâine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Fanii rapper-ului american BustaRhymes îl pot vedea, vineri, 2 august.

Festivalul Untold se desfăşoară de joi până duminică la Cluj. Organizatorii aşteaptă la festival 350.000 de persoane din peste 100 de ţări.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.