Economiștii, inginerii, bucătării și portarii din spitalele municipalității primesc și ei case!

Primarul General Gabriela Firea a anunțat astăzi că, începând cu 1 septembrie, 77 de cadre medicale din spitalele municipalității se vor muta în case noi.

Edilul a explicat că municipalitatea a achiziționat 177 dintre cele 600 de locuințe pentru cadre medicale, aprobate de către consilierii municipali. Dintre cele 177, 70 sunt deja achitate, iar celelalte 107 vor fi achitate în perioada imediat următoare. Chiria este modică, subvenționată, între 97 și 110 lei, lunar.

Consilierul municipal Cătălin Deaconescu a declarat că lista cu persoanele care urmează să primească o locuință de serviciu de la municipalitate, conține și angajați care au alte funcții în spitale decât cele de medici și personal medical pentru care a fost promovat acest proiect, menit să determine medicii, medicii rezidenți și personalul medical să rămână în țară.

Primarul General Gabriela Firea a explicat că, la solicitarea conducerii unor spitale au fost introduse pe liste și alte persoane din servicii auxiliare sau TESA, însă a menționat că locuințele sunt de serviciu, iar în cazul în care nu vor mai lucra în spitalele municipalității beneficiarii locuințelor vor trebui să le elibereze.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.