Cinema şi muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 30 iulie

CINEMA

* La Cinemateca Eforie, în ciclul Seara marilor autori, de la ora 20:00 este proiectată drama-thriller „Femeia nisipurilor”, adaptare după romanul lui Kôbô Abe regizată în 1964 de Hiroshi Teshigahara, cu: Eiji Okada, Kyôko Kishida, Hiroko Itô.

* La Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00 rulează comedia cu multă acţiune „Ocean’s 8: Jaf cu clasă” de Gary Ross, în care Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna şi Helena Bonham Carter interpretează echipa ce pune la cale cel mai mare jaf din viaţa membrelor ei, ţinta fiind un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de Daphne Kluger, actriţa întrupată de Anne Hathaway care va fi starul celui mai mare eveniment al anului: Gala Met.

MUZICĂ

* La Expirat Halele Carol astă-seară se desfăşoară Musicians Gathering, sub umbrela Secret City, ce îşi propune să aducă împreună cele mai creative şi active comunităţi din Bucureşti pentru a facilita comunicarea dintre membrii acestora şi public. Pe lângă expoziţia Foto de concert semnată de Vladimir Pogonariu, programul serii cuprinde:

– de la ora 19:00, „Puterea Vocii Interioare” – discuţie, exerciţii de corp şi voce cu Andreea Tincea (Para Fernalia) pe Platforma Wolff;

– tot de la ora 19:00, discuţia „Sunt artist… Şi acum ce fac?” & „Atelier de vocal layering” cu Cosmin Lupu;

– de la ora 20:30, Vlad Ilicevici face prezentarea micro-comunităţii Stray Lights, compusă din trupele Orkid, Zammorian, Second Wave, Greetings Sugar, DayDay, Dor Mărunt;

– de la ora 21:00, „Looping the voices inside” – atelier de live looping cu Alexu Spătaru;

– de la ora 21:30, All stars JAM SESSION;

– de la ora 22:30, Afterparty cu George Nscdj Stanca.

* Muzeul Naţional al Literaturii Române (Str. Nicolae Creţulescu, nr. 8) vă invită în grădina sa, la concertul dat, de la ora 19:00, de cantautorul Mircea Rusu.

* Pianistul şi compozitorul Gabriel Zucker din New York City cântă, de la ora 19:30, la Green Hours.

* Ducu Bertzi susţine un concert folk, de la ora 21:30, la terasa Berăriei H.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.