28 iulie, 113 ani de la înființarea Ambulanței Mesajul ministrului Sănătății, Sorina Pintea

Sursa foto: www.romanialibera.ro

Mesajul ministrului Sănătății,  Sorina Pintea cu ocazia aniversării a 113 ani de la înființarea  Ambulanței:

„În fiecare an la 28  iulie sarbatorim asistenta medicală de urgență prespitaliceasca, sarbatorim înființarea Societății de Salvare.  În fiecare an ne reunim sub deviza «Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor».

Vreau să vă felicit pe toti cei care lucrează în acest domeniu pentru această aniversare și să vă mulțumesc, inca o data, pentru munca depusă.

Sunteți mereu contra cronometru și la datorie atunci când mulți dintre noi ne-am terminat demult activitatea. Sunteti in prima linie a asistenței medicale si aveti o mare responsabilitate.

Am convingerea că cele 200 de posturi pe care anul acesta le – am repartizat tuturor serviciilor de ambulanță, fondurile alocate pentru reparațiile sediilor si achiziția de echipamente de protectie, precum si intrarea în posesie a noilor masini vor ajuta la îmbunătățirea activității.

Vreau să vă asigur că în mine veți avea un susținător și un partener de dialog corect, care respectă tot ceea ce faceti la adevarata valoare.

Este nevoie de unitate și eficiență în acest domeniu de activitate și cred că putem să îndeplinim aceste deziderate.

Vă  mulțumesc pentru efortul și activitatea depuse și îmi exprim convingerea că numai împreună, uniți, vom putea să slujim interesele pacienților noștri.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.