Contul Simonei Halep de Instagram a fost spart de hackeri

Simona Halep a fost aseară victima hakerilor. Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart, iar atacatorii au postat mesaje în numele sportivei şi au solicitat chiar şi bani.
„Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elvetia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari, sunt dispusă să platesc 1500 de dolari până în week-end”, a fost unul dintre mesaje, care ulterior a a fost şters.
Hackerii i-au îndemnati pe cei care vizitau pagina Simonei de pe Instagram, să acceseze şi un link, promiţându-le acestora câştiguri uriaşe.„Vreţi să faceţi bani rapizi? Faceţi click pe link-ul…”, iar acestă postare a primit peste 18.000 de like-uri.

Postările de mai sus au fost rapid şterse, dar înainte de miezul nopţii au reapărut altele. Hackerii au postat mai multe reclame pe story-ul Simonei, dar şi un concurs imaginar, în care campioana de la Wimbledon şi-ar fi răsplătit cei mai loiali fani.
Simona Halep are 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Sportiva noastră este acum în vacanţă în România, unde se odihneşte după o perioadă extrem de solicitantă. Perioada de recuperare va fi una scurtă, pentru că în scurt timp vor începe pregătirile pentru turneele pe hard din America. Simona Halep va juca mai întâi la Rogers Cup, unde își va apăra trofeul câştigat anul trecut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.