A apărut primul număr al Outdoor Magazine

Foto: Adriana Baciu

Luna aceasta a apărut primul număr al revistei Outdoor Magazine, o publicație dedicată iubitorilor de activități outdoor și turism de aventură. În cele 80 de pagini se pot găsi articole scrise de jurnaliști pasionați de munte și de outdoor în general, alpiniști cu experiență, organizatori de competiții de escaladă sau de MTB Enduro, bloggeri și alții.

Practic, în acest moment, prima și singura revistă de schi și snowboarding din România, SkiPass Magazine se dezvoltă într-un proiect editorial mai amplu, Ski&Outdoor Magazine, care cuprinde toate genurile jurnalistice și care propune conținut atât iarna cât și vara în trei formule diferite: print, digital și online.

Proiectul propune o revistă tipărită cu distribuție națională și apariție la două luni, o revistă digitală descărcabilă din online care va fi disponibilă foarte curând și va avea un conținut relativ similar cu revista tipărită, dar va avea și o componentă de interactivitate, precum și un  site complet reconstruit, cu două secțiuni principale complementare: Ski Magazine si Outdoor Magazine. Acesta are un conținut diferit de cel al revistelor, pe care, practic, le completează. În timp ce revistele se axează pe poveste și reportaj, site-ul propune în special articole de actualitate, imagini și conținut video, dar se constituie și într-un suport pentru aplicația On Piste – prima aplicație de tip crowd-sourcing pentru pârtiile de schi din România – și pentru alte aplicații ce vor fi dezvoltate pentru iubitorii de adrenalină. Ambele medii, atât cel tipărit, cât și cel online oferă și articole despre destinații din țară și străinătate, review-uri de echipamente, sfaturi utile de la experți, analize sportive și articole de opinie.

În ceea ce privește revistele tipărite, Outdoor Magazine va avea trei numere: mai-iunie, iulie-august si septembrie-octombrie, iar Ski Magazine, va avea tot trei ediții: noiembrie-decembrie, ianuarie-februarie și martie-aprilie.

În primul număr al revistei Outdoor Magazine (iulie-august 2019) se regăsesc articole despre trekking în Himalaya, Tatra, sau Făgăraș, paddle-boarding în Portugalia sau plimbări cu caiacul în Delta Dunării, mountain-biking pe potecile magnifice din jurul Brașovului, analiza sezonului de MTB Enduro, informații despre cele mai noi echipamente de outdoor, sfaturi de la cunoscutul alpinist Vasile Cipcigan și un interviu fascinant cu Teodor Tulpan, cuceritor al Everestului și deținătorul recordului pentru cel mai lung zbor cu parapanta în Himalaya. Coverstory-ul are în centru Ceahlăul, un munte superb înconjurat de povești și legende.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.