,,Budi” nu revine în Europa

Constantin Budescu (30 de ani) îşi va rezilia contractual în scurt timp cu Al-Shabab, după cum a anunţat presa din Golf, citată de gsp.ro. Fostul mijlocaş de la Astra şi FCSB, nu va părăsi zona golfului, ci ar urma să semneze cu o altă echipă din zonă.

După plecarea lui Marius Şumudică, Budescu nu se mai regăseşte în lotul lui Al-Shabab, astfel că e hotărât să-şi rezilieze contractul cu gruparea din Arabia Saudită. Budescu nu pare dispus să revină pe „Bătrânul Continent”, conform sursei citate, ci s-ar aflat deja în tratative cu alte două echipe din Golful Persic.
Budescu mai are doi ani de contract cu Al-Shabab, iar cota lui de piată este de 4 milioane de euro, dar cu toate acestea el ar urma să-şi rezilieze contractual în următoarele zile.
În prezent Budescu câştigă de la Al-Shabab în jur de 500.000 de euro pe an.

Fostul jucător al Astrei şi al FCSB-ului, a evoluat în 24 de partide pentru Al-Shabab, reuşind să înscrie opt goluri şi să dea cinci pase de gol, iar la echipa Naţională a strâns 15 selecţii şi a marcat de cinci ori. De când a ales să joace în campionatul din Golf, selecţionerul Cosmin Contra nu a mai contat pe el.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.