Tig pierde finala de la Bucuresti!

Arhivă

Patricia Tig a fost invinsa categoric cu 6-2 6-0  de Elena Rybakina din Kazahstan in finala turneului de tenis BRD Bucharest Open.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tig (24 ani, fãrã clasament WTA), venitã din calificãri, a avut o prestatie sub asteptãri, dupã parcursul formidabil reusit la Bucuresti, la doar trei luni de la revenirea sa în circuit, dupã ce a nãscut.

Patricia le-a eliminat pe tabloul principal pe Anna Bondar (Ungaria) în primul tur, pe letona Anastasija Sevastova (principala favoritã) în optimi, pe Kristyna Pliskova (Cehia) în sferturi si pe germanca Laura Siegemund (a 6 a favoritã) în semifinale.

 

 

 

 

Tig a jucat a doua finalã WTA din carierã, dupã ce în 2015 pierdea finala de la Baku.

Patricia Tig va primi un cec de 21.400 dolari si 198 de puncte WTA pentru evolutia sa, în timp ce Rîbakina s-a ales cu 43.000 de dolari si 280 de puncte WTA.

 

 

 

 

 

 

Din cele 6 editii ale turneului WTA de la Bucuresti, România a câstigat trei titluri, douã prin Simona Halep (2014, 2016) si unul prin Irina Begu (2017), având si o finalã, disputatã de Tig.

Patricia Tig va juca de maine la turneul de la Jurmala (Letonia).

Romanca o va avea ca adversara in primul tur pe indianca Ankita Raina.

Tot la Jurmala mai sunt prezenta Irina Bara care va juca in primul tur cu rusoaica Margarita Gasparyan si Ana Bogdan cu slovena Dalila Jakupovici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.