Bon Jovi, pentru a doua oară în România

Foto: AGERPRES/EPA/WALTER BIERI

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii are loc în această seară, în Piața Constituției din Capitală. Bon Jovi va urca pe scenă de la ora 20.30, în cadrul turneului This House Is Not for Sale. În deschiderea evenimentului vor cânta două trupe românești – Gramofone și Firma.

Intrarea în zona de concert se va face de la ora 15.00. La intrare, toți participanții vor fi controlați de agenții de securitate. Accesul cu alimente și băuturi din afara zonei de concert nu este permis.

Sursa foto: Victor Mihalache

Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugați  să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu preț întreg.

Este interzis accesul cu genți de dimensiuni mari, sticle, artificii, cuțite, lanțuri, steaguri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public, aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale și animale de companie.

Luni, tot în Piața Constituției, trupa britanică The Cure va cânta, în premieră, la București.

Până marți dimineață, traficul rutier va fi restricționat pe ambele sensuri pe Bulevardul Libertății, între Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie. În aceeași perioadă, va fi restricționată circulația rutieră și pietonală pe Bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între Bulevardul Libertății și Splaiul Independenței și între Splaiul Independenței și Bulevardul I.C. Brătianu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.