UPDATE: Aglomerație pe principalele drumuri din țară!

arhiva

UPDATE 15:30 – Circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti se desfăşoară pe tronsonul kilometric 36 – 40 în condiţii de aglomeraţie. La intrarea în municipiul Bucureşti s-a format coloană de maşini.

Reamintim că, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h, pentru continuarea lucrărilor de reparaţii la pod, efectuate pe priima bandă şi pe cea de urgenţă, până la data de 1 august 2019.

UPDATE 15:00 – Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt crescute. Între kilometrii 212 (Constanţa) şi 160 (Cernavodă), traficul este intens, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

De asemenea, tot în direcţia către Bucureşti, este aglomeraţie pe Podul de la Cernavodă, staţionându-se la Staţia de taxare de la Feteşti. Se circulă cu viteză redusă şi între Feteşti şi Lehliu Gară precum şi la intrarea în Capitală.

Şoferii care se întorc de pe litoral pot folosi ruta ocolitoare de pe DN 3A: Feteşti – Drajna Nouă – Lehliu Gară.

—————————-

Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane către Capitală, se circulă intens pe DN 1 Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, precum şi în localitatea Comarnic. Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că și pe sensul de mers către munte valorile de trafic sunt ridicate în staţiunea Buşteni, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare:

– dinspre Braşov: DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti;

– din zona Bran – Moieciu: DN 73 – DN 72A – DN 71 – DN 7, respectiv traseul Braşov – Valea Mare-Pravăţ – Stoenesti – Targovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN 73 – A1, pe ruta Braşov – Piteşti – Bucureşti.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe litoralul Mării Negre, în Eforie Nord, judeţul Constanţa, unde s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers ale DN 39, respectiv în Agigea, pe direcţia Eforie – Constanţa.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu atenţie, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă la volan, păstrând distanţa de siguranţă dintre autovehicule.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.