Restricții de trafic în zona Arenei Naționale

foto: Adriana Baciu

În data de 21 Iulie, de la ora 21:00, pe Arena Natională va avea loc meciul de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREȘTI şi CSU CRAIOVA.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în data de 21 iulie, începând cu orele 19:00, traficul rutier va fi restrictionat, cu exceptia STB, după cum urmează:

  • Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.
  • Str. Serg. Vasile Șerbănică, între acces Arena Naționala și B-dul Basarabia, cu excepția riveranilor și a celor ce au parcarea C.

De mâine seară (20 iulie), de la ora 22:00, va fi restrictionată parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului Național Arena.

Soferii sunt sfătuiți să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul si să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.