Programul zilei de joi la BRD Bucharest Open

Iubitorii tenisului, au azi ocazia de a vedea meciuri echilibrate atât la simplu, cât şi la dublu. Toate partidele vor începe la ora 15.00 şi se vor juca trei de simplu pe Terenul Central şi două de dublu pe Grandstand.

Ziua de joi va fi deschisă pe Terenul Central cu partida de simplu dintre iberica Aliona Bolșova Zadoinov şi cehoaica Barbora Krejcikova. Imediat după această primă partidă, vor intra pe zgura de la Arenele BNR italianca Maria di Giuseppe şi rusoaica Veronika Kudermetova, urmând ca ultima întâlnire de pe acest teren, să le aducă faţă în faţă pe jucătoarea noastră Jaqueline Cristian şi pe sportiva din Kazahstan, Elena Rybakina.

Dacă pe Terenul Central se vor juca numai partide de simplu, pe Grandstand se vor disputa numai două meciuri de dublu, tot cu începere de la ora 15.00.
În prima partidă se vor întâlni Sharon Fischman din Canada şi sârboaica Nina Stojanovic, care le vor avea ca adversare pe slovaca Veronika Kuzmova şi pe sportiva din Cehia, Kristina Pliskova.

Ultimul meci de dublu al zilei de pe acest teren, va fi cel dintre româncele Irina Begu/Raluca Olaru-Patricia Ţig/Irina Bara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.