Ceremonie grandioasă în onoarea Simonei Halep!

Simona Halep a fost sărbătorită, în această seară, pe Arena Națională din București.
Sportiva și-a prezentat trofeul câștigat la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, ocazie cu care a fost ovaţionată de peste 15.000 de spectatori.

Halep a fost întâmpinată de 12 mari sportivi români. Ilie Năstase, Gheorghe Popescu, Marius Urzică, Diana Bulimar, Gabriela Szabo, Ionela Tîrlea, Monica Roşu, Mihai Leu, Marian Drăgulescu, Paula Ivan, Alina Dumitru şi Doina Melinte au fost autorii unei primiri spectaculoase pentru Simona.

De asemenea, pe un ecran gigantic, Halep a primit mesaje de felicitare de la mai multe personalități ale sportului românesc, precum Camelia Potec, Nicu Vlad, Laura Badea și Nadia Comăneci.

Imnul României a fost intonat de Andra, iar Halep a cântat împreună cu ea vizibil emoționată.

În cadrul ceremoniei, Simona a spus că trofeul de la Wimbledon este în primul rând al țării. Ea s-a declarat bucuroasă că poate împărți acest moment cu familia, prietenii și toți oamenii care au venit să o vadă.

„Este o mare bucurie să vă am alături în această seară, să împărţim acest trofeu, pentru că este al nostru, este al ţării, în primul rând şi este o seară foarte specială pentru mine. Şi anul trecut a fost, dar acum este şi mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit. Să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile. Vă mulţumesc încă o dată!”, a spus Simona Halep.

Regina de la Wimbledon şi Ion Ţiriac au rememorat apoi finala de la Wimbledon și au comentat imaginile proiectate pe ecran.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Tenis și Primăria Capitalei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.