Meditațiile pentru bacalaureat pe banii Primăriei Sectorului 4!

Edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat, astăzi, că autoritatea locală va susține financiar cursuri de pregătire pentru elevii care urmează să susține cea de-a doua sesiune a bacalaureatului. Înscrierile pentru aceste meditații gratuite încep chiar de astăzi, atât pentru elevii beneficiari, cât și pentru profesorii care doresc să predea aceste cursuri.

Meditațiile vor fi la materiile matematică, limba română și istorie. Dacă va fii nevoie, programul va fi extins și pentru geografie.

Cursurile vor fi susținute de profesori din Sectorul 4, care vor primi câte 125 de lei pentru fiecare oră de meditații, deci 250 de lei pentru fiecare ședință de meditații.

Meditațiile vor fi organizate în sesiuni de câte două ore, de cel puțin două ori pe săptămână, în funcție de necesități. Grupele vor fi de câte 16-20 de elevi fiecare. Cursurile vor avea loc la Colegiul Național „Petru Rareș”.

Inscrierile se spot face pe site-ul Primăriei www.ps4.ro.

Daniel Băluță spune că Sectorul 4 este lider național în ceea ce privește promovabilitatea la prima sesiune a examenului de bacalaureat de anul acesta. Însă, chiar și în aceste condiții, 200 de elevi din Sectorul 4 nu au reușit să ia bacalaureatul în prima sesiune. Acești elevi sunt cei pe care primarul de la Grand Arena îi îndeamnă, în primul rând, să participe la orele de pregătire. Dar se poate înscrie orice tânăr care a absolvit un liceu din Sectorul 4 și nu a reușit să promoveze examenul de bacalaureat, indiferent de sesiune.

Mai mult decât atât, după 15 septembrie, Primăria Sectorului 4 va organiza, săptămânal, cursuri de pregătire, atât pentru examenul de bacalaureat, cât ei pentru cei care urmează să susțină examenul de capacitate, a declarat Daniel Băluță.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.