CSM București s-a reunit la Sala Polivalentă!

Sursa foto: Radu Șofran

Astăzi, 15 iulie, ”tigroaicele” s-au reunit la Sala Polivalentă pentru primul antrenament înaintea sezonului 2019 – 2020 2019 – 2020.

Nora Mork, Crina Pintea și Carmen Martin s-au alăturat, în ultima perioadă, lotului CSM.

”Am ajuns de câteva zile aici, ne simţim bine împreună. Deja am început să comunicăm, să vorbim. Suntem acum mai multe jucătoare din România şi ne bucurăm pentru lucrul ăsta. Nu vreau să vorbesc despre sezonul trecut şi mai ales acum la început. Abia facem primul antrenament, nu putem vorbi de calificări în Final Four. Vom vedea ce o să fie. Important e să fim sănătoase, să ne antrenăm şi să ne simţim bine împreună”, a declarat pivotul Crina Pintea, care a părăsit formaţia maghiară Gyor şi va purta tricoul echipei CSM Bucureşti în următorii doi ani.

Sursa foto: Radu Șofran

Înaintea primului antrenament cu Tomas Ryde, Crina Pintea a evitat să vorbească de obiective şi de calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor: ”E mult prea devreme, ideea este să ne antrenăm bine, să fim puternice, să jucăm bine împreună. Până la Gyor e cale lungă şi până atunci cred că vom avea nişte răspunsuri. Mereu este nevoie de răbdare şi de timp. Vom vedea cât de repede putem percepe anumite lucruri, trebuie să vină de la fiecare, să grăbim puţin lucrurile şi să ne simţim una cu cealaltă. Fiecare în sufletul ei şi în interior ştie ce îşi doreşte şi cred că toate ne dorim foarte multe. Ne dorim maximum, dar pe parcurs vom vedem cum o să fie. Pentru că este un drum foarte lung şi după aţi văzut se pot schimba lucrurile de la o zi la alta”.

Interul dreapta norvegian Nora Mork a simţit nevoia unei noi provocări şi a ales CSM Bucureşti, unde speră să facă un cuplu redutabil cu interul stânga Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2018.

”Cred că Final Four-ul este posibil şi dacă vom ajunge în formă, vom fi foarte bune. Nu le cunosc încă pe fete, sunt singura norvegiancă. Am jucat împotriva lor de atâtea ori, aşa că va fi interesant la nivel personal. Sunt încântată că voi juca alături de Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, aşa că va fi interesant, cred că ne vom înţelege bine. Pe hârtie cred că suntem printre cele mai bune echipe din Europa, fără îndoială, dar vom vedea în Liga Campionilor, în campionat la ce nivel vom fi”, a declarat luni Nora Mork, înainte de primul antrenament cu CSM Bucureşti.

Sursa foto: Radu Șofran

Nora Mork, campioană mondială şi triplă campioană europeană cu Norvegia, a opinat că mai are ceva de recuperat până a ajunge la capacitate maximă, mai ales la capitolul viteză: ”Mă simt bine, această perioadă de pregătire vine bine pentru mine. Cred că sunt la 98% şi trebuie să ajung la 100%, iar viteza ar putea fi mai bună. Dar mă bucur să iau parte la pregătiri, să încep cu o echipă nouă, aşa că mă simt bine şi sunt pregătită”.

Cristina Neagu nu este refăcută complet dar participă, separat, la antrenamente.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Radu Șofran

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.