Ziua Franței, sărbătorită în București!

Cu ocazia Zilei Naționale a Franței, în această seară, începând cu ora 18:00, în Parcul Carol din București, va avea loc un eveniment extraordinar cu acces gratuit pentru public. În acest an, celebrarea Zilei Franței stă sub semnul sezonului Franța-România.

Pe scenă vor urca, printre alții, Vunk, Delia și Cali, dar și Hyphen Hyphen, formația franceză de muzică electro-pop care are în palmares un premiu „Victoires de la Musique”.

Concertul artiștilor va fi însoțit de o experiență gastronomică specială, prezentată de un chef francez în colaborare cu bucătari români. Seara se va încheia cu un spectacol unic de artificii în jurul orei 22:30.

În paralel cu evenimentele din Parcul Carol, începând cu ora 18:00, la Club Expirat (Strada Doctor Constantin Istrati 1), vor putea fi admirate lucrări de pictură digitală. Invitat special este artistul francez Miguel Chevalier. Pentru cei cărora le plac antichitățile, până la ora 21:00, la intrarea în Parcul Carol este amenajată o expoziție de antichități cu vânzare de produse.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Radu Șofran

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.