Simona Halep o răpune pe Serena Williams şi câştigă titlul la Wimbledon

FOTO: AGERPRES/NIC BOTHMA

Eleva lui Daniel Dobre a scris azi încă o pagină glorioasă în cartea de istorie a tenisului românesc. Simona Halep ajunsă pentru prima oară în finala Grand Slam-ului de la Wimbledon, reuşeşte printr-un joc extraordinar să se impună în faţa Serenei Williams. Prima rachetă a României câştigă autoritar în două seturi cu 6-2, 6-2.

Primul set a fost unul de vis, în care Simona a etalat un tenis venit parcă de pe o altă planetă. Serena Williams considerată drept cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, a fost practic ridiculizată de sportiva noastră.
Simona a fost peste tot în teren, a returnat extraordinar şi a expediat lovituri fără răspuns în lung de linie şi în cross. Jocul sportivei din Constanţa este fără răspuns pe tot parcursulînceputului de meci şi nu surprinde pe nimeni faptul că Simona câştigă detaşat după numai 26 de minute prima manşă cu 6-2.

Setul doi începe mult mai echilibrat şi se merge cap la cap pe serviciu până la 2-2. Dar echilibrul se rupe imediat din momentul în care Simona îşi creşte din nou nivelul de joc. Serena este disperată şi nu mai găseşte soluţii pentru că jucătoarea noastră este pe tot terenul şi returnează aproape toate mingiile în teren.
Este incredibil ce se petrece în continuare pe teren. Simona o umileşte şi în setul doi pe Serena tot cu 6-2.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.