Horoscop de weekend 13 – 14 iulie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 13 – 14 iulie

BERBEC
Prima parte a weekend-ului o să fie obositoare, pentru că o să aveți de făcut câteva drumuri solicitante. Abia duminică seara o să reușiți să dormiți mai mult și să vă odihniți.

TAUR
Primiți o sumă de bani consistentă și vreți să vă răsfățați, așa că vă orientați direct către magazine. O să umblați ceva până când o să găsiți un lucru interesant, dar nu vă dați bătuți pentru că sunteți pregătiți de o sesiune de cumpărături ca la carte.

GEMENI
Sunteți cu gândul la vacanță. Puneți la punct ultimele detalii ale plecării voastre, astfel încât să fiți siguri că nimeni și nimic nu poate să vă strice cheful de distracție.

RAC
A fost o săptămână agitată pentru voi, așa că în aceste zile libere nu vreți decât să vă relaxați. Totuși sunteți oamenii de bază în anumite probleme, iar odihna trebuie să mai aștepte pentru că rezolvarea lor se află la voi.

LEU
Zilele vi se par mult prea scurte și nu aveți timp să faceți tot ceea ce v-ați propus. Ați dori să se lungească măcar cu câteva ore. O să aveți nevoie de ajutorul unui prieten pentru a reuși să duceți totul la bun sfârșit.

FECIOARĂ
Aveți nevoie de mai multă satisfacție personală și vă gândiți spre ce să vă indreptați atenția. Cel mai probabil, relația de cuplu va fi cea vizată.

BALANȚĂ
Aveți un plan bine pus la punct pentru aceste două zile. Vreți ca totul să iasă așa cum cum ați visat și sunteți în stare să faceți un compromis destul de mare pentru a vă asigura că rezultatul va fi pe placul vostru.

SCORPION
Multă relaxare. Asta ați plănuit pentru acest weekend. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, o să aveți de făcut  cateva drumuri , dar nimic care să vă sperie și să vă strice linistea.

SĂGETĂTOR
Fiți foarte atenți atunci când vine vorba de cumpărături. Sunteți atrași de tot ce este nou în materie de tehnologie, așa că sunt șanse mari să vă achiziționați un produs scump, dar de care nu aveți neapărat nevoie.

CAPRICORN
Pentru nativii aceste zodii familia este totul în acest weekend. Vă întâlniți cu cei dragi, poate organizați o mică petrecere în care să mai povestiți și să vă simțiți bine înconjurați de oamenii pe care îi iubiți.

VĂRSĂTOR
Vă scoate cineva la plimbare, la un spectacol, vedeți un film, poate luați și masa împreună. Poate dați o fugă la niște prieteni care locuiesc în alt oraș și o să vă puteți întoarce cu bateriile încărcate și cu satisfacția că ați valorificat la maximum timpul liber.

PEȘTI
Sfârșitul de săptămână pentru acești nativi este despre comunicare. Puteți rezolva atât treburi personale, cât și profesionale care necesită comunicarea cu alții, întocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distanțe scurte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.