Parcări neîncepute sau neterminate! Asa arată A3, Bucureşti-Ploieşti

Parcările de scurtă durată și spațiile de servicii care ar fi trebuit să apară deja pe autostrada București-Ploiești au rămas tot pe hârtie.

Pe A3 ar fi trebui să fie realizate trei parcări de scurtă durată la km 28+400; km 42+600; km 50+400 (pe stânga și pe dreapta autostrăzii), un spațiu de servicii, la km 57, în zona comunei Bărcănești si alte doua parcări de servicii la km 17 si km 20.

Potrivit CNAIR, durata contractului era de 6 luni din care 2 luni a fost perioada de proiectare si 4 luni durata de executie. Perioada de garantie a lucrarilor este de 48 luni.

Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti are in acest moment o lungime de circa 69 de km intre strada Gherghitei si centura Ploiesti-vest si a fost inaugurată în vara lui 2012.

Practic, firmele care au câştigat contractele pentru a construi spatii pentru benzinării, toalete, parcări si restaurante pe toată lungimea autostrăzii au luat banii, dar nu se apucă de treabă, în unele cazuri au început lucrările dar le-au abandonat.

Firmele care trag de timp ar trebuii să fie penalizate si chiar să li se rezilieze contractul Cei care merg pe autostradă trebuie să știe că deocamdată nu există nici un loc de parcare între București și Ploiești, pe A3.

Sursa: Radu Sofran

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.