Povești cu povețe pentru copiii din Sectorul 6!

O nouă zi de miercuri, o nouă șansă ca bunicii din Sectorul 6 să citească o poveste copilului tău! Aproximativ 20 de prichindei s-au înscris deja la Atelierul de Povești care se va desfășura la cele două magazine caritabile SocialXChange, în această zi până la orele 12:00.

Tematica din această săptămână este “Povești cu povețe” și va scoate din bibliotecă cele mai interesante fabule. Cei mici îi vor cunoaște pe vulpoiul predicator și pe lupul moralist, pentru ca în final să plece acasă cu o învățătură importantă, ascunsă în paginile cărților colorate.

Ședințele de lectură au un rol educativ și de petrecere a timpului liber și vor fi orchestrate, cu răbdare și blândețe, de membri ai Cluburilor de Seniori Sector 6.

„Atelierul de povești” presupune şi teme de lectură pentru acasă, cu rol de continuitate şi stimulare a cititului, dar și activităţi distractive pentru copii, organizate în incinta magazinului cu dulciuri şi cărţi oferite participanţilor.

În fiecare zi de miercuri, între orele 10:00 – 12:00, cele două sedii ale magazinelor SocialXchange, din Calea Crângași nr. 3 şi, respectiv, Aleea Lunca Cernei nr. 6A, îi aşteaptă pe copii la întâlnirea cu eroi extraordinari, locuri îndepărtate şi aventuri fantastice.

Pentru înscrierea în program puteți suna la numerele de telefon 0371.525.427 sau 0725.600.885, 0371525992 sau 0738.191.804, precum și la adresa de email office@dgaspc6.com.

În paralel cu “Atelierul de povești”, Direcția Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Sector 6 organizează în fiecare zi de miercuri și un târg de carte în aer liber, în fața celor două sedii amintite mai sus.

O măsuţă sau un raft pline cu volume din literatura pentru toate vârstele și gusturile îi vor aştepta pe cititorii care pot intra în posesia operei dorite prin intermediul unei donații constând în produse de strictă necesitate.

Conform principiului de funcţionare a magazinului, donaţiile vor ajunge la persoane sau familii care se confruntă cu probleme finanaciare, dar numai în schimbul prestării unor activităţi de muncă în folosul comunităţii.

Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita pagina web a magazinului www.socialxchange.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.