Avem sau nu nevoie de SACET?

Arhivă/București FM

În vreme ce secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan, spune, practic, că nu se știe ce se va întâmpla cu SACET BUCUREȘTI și nici cu ELCEN, președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari „Habitat”, Mihai Mereuță, spune că, încă din anul 2009, asociațiile de proprietari solicită respectarea reglementărilor în vigoare, învestiții în acest sistem neintegrat, adică atât în ceea ce privește capacitățile de producție ale ELCEN, cât și în ceea ce privește rețeaua primară și secundară a RADET.

„Noi mereu am solicitat un singur lucru, respectarea indicatorilor de performanță: continuitate, calitate, raport preț-calitate, suportabilitatea prețului la consumator. Și, bineînțeles, am cerut și să fie o consultare, o transparență în relația cu consumatorii”, a declarat Mereuță pentru București FM.

Din păcate, această transparență nu s-a realizat niciodată. Nici măcar atunci când Liga „Habitat” a cerut un membru voluntar în Consiliul de Administrație (CA) al RADET din partea asociațiilor de proprietari, nu s-a realizat acest lucru.

Răspunsul a fost că, în CA-ul de la RADET, sunt reprezentanți ai Consiliului General al Municipiului București (CGMB) și, deci, ar fi și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, acuză șeful de la „Habitat”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.