Simona Halep se impune în faţa lui Gauff şi se califică în sferturi la Wimbledon

Eleva lui Daniel Dobre câştigă în faţa revelaţiei de la Wimbledon, americanca Cori Gauff. Sportiva din România s-a impus clar în două seturi cu un dublu 6-3.

Simona a început primul set ezitant, punctul slab fiind serviciul. Jucătoarea noastră a făcut trei duble greşeli la rând, dar a ştiut să gestioneze foarte bine momentele de slăbiciune din jocul său. Jucătoarea din Constanţa a dat dovadă de mult calm şi minte limpede, reuşind să iasă din pasa proastă şi să-şi domine la toate capitolele pe tânăra sa adversară. Simona a jucat cu luciditate aproape fiecare punct şi a realizat un spectacol de zile mari în faţa lui Gauff.
Halep s-a impus destul de clar în primul set cu 6-3, printr-un joc elaborat cu o strategie foarte bună şi de asemenea printr-o deplasare excelentă în teren.

În manşa secundă, Cori Gauff începe să realizeze că nu poate face faţă adversarei sale. Simona jocă aproape perfect cu lovituri puternice de mare acurateţe, expediate pe colţurile terenului, sau foarte aproape de liniile suprafeţei de joc. Simona îşi copleşeşte practic pe ult mai tânăra sa adversară cu un joc perfect, care îi aduce şi victoria în setul secund cu 6-3.

După acestă victorie, Simona Halep o va întâlni în sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, pe chinezoaica Shuai Zhang.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.