Cinema, muzică şi alte evenimente din Bucureşti de astăzi, 8 iulie

CINEMA

* La Cinema Elvira Popescu, de la ora 20:30 este proiectată în avanpremieră drama „Vox Lux”, realizată de Brady Corbet, cu Natalie Portman şi Jude Law în distribuţie, ce spune povestea ascensiunii unei adolescente americane obişnuite, care devine un pop-star celebru după ce este rănită la liceu, într-un atac terorist.

* La Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00 rulează filmul SF „Interstelar: Călătorind prin Univers” de Christopher Nolan, cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway şi Jessica Chastaine.

MUZICĂ

* La jumătate de an de la plecarea neaşteptată a jurnalistei şi promotoarei muzicii folk Teodora Ionescu, la Green Hours are loc, de la ora 18:00, lansarea celei de-a doua ediţii a cărţii sale de interviuri „FOLK pur şi simplu”, ce include, pe lângă cei douăzeci de artişti prezenţi în prima ediţie, încă opt interviuri realizate în ultimii ani. Lansarea cuprinde şi câteva cântări.

* Direcţia 5 dă concert, de la ora 21:30, la terasa Berăriei H.

AUDIŢIE CU PUBLIC

* Ramada Bucharest Majestic Hotel găzduieşte, de la ora 18:00, la Sala Academiei, audiţia cu public, în avanpremieră, a spectacolului – document „Ileana – Principesă de România: Călătorie pentru Maica Alexandra”. Scenariu: Edith Negulici şi Liana Ceterchi. Adaptarea radiofonică: Ion-Costin Manoliu. Regia artistică: Liana Ceterchi, care interpretează şi rolul titular. O producţie a Teatrului Naţional Radiofonic, prezentată în cadrul proiectului Biografii, memorii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.