UPDATE: Astăzi se afișează rezultatele la Bacalaureat

Update: Calculat la numărul celor înscriși la examen, procentul celor promovați a fost de 67,2%. Este cel mai slab procent din ultimii ani.

În țară, au fost înregistrate 177 de medii de 10.

Ministerul calculează rata de promovare prin raportare la numărul celor prezenți, așa că este posibil ca cifra oficială să difere ușor față de acest procent.

………………………………………….

Update: Rezultatele la Bacalaureat au fost afisate.

…………………………………………..

Astăzi se afișează rezultatele la Bacalaureat. Acestea vor fi publicate pe site-ul bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele liceelor, până la ora 12:00.

Cei nemulțumiți de note pot depune contestații astăzi, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 13 iulie.

Pentru sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat 2019, s-au înscris peste 136.000 de candidați, cei mai mulți fiind din promoția 2019.

Absolvenții care nu trec de prima sesiune se pot înscrie la cea de-a doua, care are loc la sfârșitul verii. Rezultatele vor fi afișate pe data de 3 septembrie, iar depunerea contestațiilor se va putea face în aceeași zi, între orele 12:00-16:00. Rezolvarea contestațiilor va fi între 3-6 septembrie, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2019 vor putea fi văzute de elevi pe 7 septembrie.

Tot astăzi, absolvenții de clasa a 8-a, care au susținut Evaluarea Națională, vor afla vineri la ce liceu vor fi repartizați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.