Simona Halep o zdrobeşte pe Vica Azarenka şi se califică în optimi la Wimbledon

Prima rachetă a României îi administrează adversarei sale de azi, un fost număr unu mondial şi care are îm palmares două Grand Slam-uri, o lecţie de tenis pe ,,pajiştea” de la Wimbledon.
Eleva lui Wim Wissette a început în forţă, cu servicii puternice şi servicii de nereturnat. Simona a fost puţin surprinsă de stilui agresiv şi în mare viteză a sportivei din Belarus, care s-a distanţat destul de repede la 3-1. Din acel moment sportiva din Constanţa şi-a resetat complet jocul, a început să servească mai plasat şi să ţină mai mult mingea în teren. Apărarea ofensivă a Simonei, se pare că a reuşit să destabilizeze jocul Victoriei Azarenka. Adversara sportivei noastre a început să greşească destul de mult, iar serviciul nu a mai ajutat-o. Halep simte momentul de derută al adversarei, egalează la 3 , pentru ca apoi să-şi treacă în cont primul set cu 6-3.

Reuşita din primul set, îi aduce Simonei şi mai multă linişte în jocul său.
Fostul număr unu mondial îşi menţine acelaşi ritm ridicat al jocului, cu lovituri în cross, în lung de linie, lovituri lobate sau plate, lovituri care încet încet o fac pe Azarenka să facă pasul în spate. Jocul spectacol al Simonei Halep, îi taie orice elan Victoriei Azarenka, prin varietatea şi acurateţea loviturilor.

Eleva lui Daniei Dobre câştigă mult mai uşor manşa secundă cu 6-1 şi se califică în stil de mare campioană în optimile turneului de Grand Slam din capitala Regatului Unit, unde o va întâlni pe învingătoarea din partida dintre slovena Polona Hercog şi amercanca Cori Gauff.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.