Continua actiunile de combatere a tantarilor in Bucuresti!

Primaria Capitalei continua cel de-al doilea tratament pentru combaterea tantarilor din oras.

Astfel, in aceasta noapte, in intervalul orar 24:00-07:00, vor fi aplicate tratamente în parcurile Herastrau Vechi, Herastrau Nou, Miorita, Tineretului si Lumea Copiilor.

De asemenea, tot in aceasta noapte, echipele Companiei Eco Igienizare vor interveni pentru combaterea tantarilor, in intervalul orar 21.00-05.00, pe 632 de strazi de pe intreg teritoriul Capitalei, dupa cum urmeaza: 117 strazi din sectorul 1, 124 de strazi din sectorul 2, 83 de strazi din 3, 135 de strazi din sectorul 4, 123 de strazi din sector 5 și 50 de strazi din sector 6.

Aplicarea tratamentelor pentru combaterea tantarilor va continua si in zilele urmatoare, pe restul de strazi din toate cele sase sectoare ale Capitalei, pana la finalizarea celui de-al doilea tratament.

Substanța folosită este K-othrine Profi EC250. In fiecare seara se va actiona cu un numar de 10 utilaje de mare capacitate de tip ULV (Ultra Low Volume) si un numar de 22 de operatori DDD.

Reamintim faptul ca Primaria Capitalei a finalizat aplicarea primului tratament pe intreg teritoriul orasului.

De asemenea, incepand de luni, 8 iulie, Compania Municipala Eco Igienizare Bucuresti S.A va demara tratamentele de deratizare la retelele tehnico-edilitare apartinand RADET. Vor fi aplicate tratamente la guri de vizitare, camine si canale aferente sistemului de transport si distributie a agentului termic in sistem centralizat. Pentru deratizare, se vor utiliza aproximativ 97 de kg din substanța raticida Agrorat Wax Blocks.

Concomitent cu tratamentele de deratizare, se vor efectua si tratamente de dezinsectie la retelele edilitare RADET. Substanta folosita este K-othrine Profi EC250.

Toate substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fara efecte adverse asupra mediului inconjurator si asupra organismului uman.

Va reamintim ca pentru preluarea sesizarilor si programarea interventiilor, exista un dispecerat al Companiei Municipale Eco Igienizare Bucuresti: 0371.16.88.17, functional 24h/24h, care preia in regim de urgenta toate sesizarile cetatenilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.