Copiii din sectorul 6 sunt invitaţi la „Atelierul de poveşti”

Pentru că cei mici au timp suficient la dispoziţie, iar părinţii sunt la serviciu, Autorităţile Locale ale Sectorului 6, alături de seniorii din comunitate, le oferă copiilor, în fiecare zi de miercuri, o întâlnire cu lumea basmelor.
„Atelierul de poveşti”, aşa cum se numeşte programul, îi aşteaptă pe copii la cele două sedii ale Magazinului, din Cartierele Crângaşi şi Drumul Taberei, pentru a participa la şedinţe de lectură cu rol educativ şi de petrecere a timpului liber.

În funcţie de vârsta şi preferinţele participanţilor, poveştile copilăriei, care te amuză şi care conţin importante lecţii de viaţă, vor fi citite de persoane membre ale Clubului Seniorilor Sector 6, conştiente că, astfel, copiii se vor împrieteni cu lectura, vor dezvolta abilităţi de comunicare și îşi vor îmbunătăţi performanţele şcolare.

„Atelierul de poveşti” presupune şi teme de lectură pentru acasă, cu rol de continuitate şi stimulare a cititului, activităţi distractive pentru copii, organizate în incinta magazinului, dulciuri şi cărţi oferite participanţilor.
În fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 – 12.00, cele două sedii ale magazinelor SocialXchange, din Calea Crângași nr. 3 şi, respectiv, Aleea Lunca Cernei nr. 6A, îi aşteaptă pe copii la întâlnirea cu eroi extraordinari, locuri îndepărtate şi aventuri fantastice.

Pentru înscrierea în program puteți suna la numerele de telefon 0371.525.427 sau 0725.600.885 (Magazin SocialXChange Crângaşi), 0371525992 sau 0738.191.804 (Magazin SocialXChange Drumul Taberei), precum şi la adresa de email office@dgaspc6.com.

În paralel cu “Atelierul de poveşti”, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează în fiecare zi de miercuri şi un târg de carte în aer liber, în faţa celor două sedii amintinte mai sus.
O măsuţă sau un raft pline cu volume din literatura pentru toate vârstele şi gusturile îi vor aştepta pe cititorii care pot intra în posesia operei dorite prin intermediul unei donaţii constând în produse de strictă necesitate.
Conform principiului de funcţionare a magazinului, donaţiile vor ajunge la persoane sau familii care se confruntă cu probleme finanaciare, dar numai în schimbul prestării unor activităţi de muncă în folosul comunităţii.

Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita pagina web a magazinului www.socialxchange.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.