Caravana 641, blocată pe Mihalache și Banu Manta!

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Update: Două ore de la Piața Presei până în Ghencea. Două ore i-au luat „Caravanei 641” să parcurgă distanța dintre cele două capete ale liniei 41.

În mod normal, tramvaiul face 40-45 de minute. Și asta nu se întâmpla la oră de vârf, dimineața sau seara, ci în miezul zilei. Autobuzele au plecat de la Piața Presei în jurul orelor 12:00 și au ajuns în Ghencea puțin după ora 14:00.

………………………………………………….

Primăria Capitalei repară Podul Grand. Și, din această cauză, a întrerupt traficul pe sensul Turda – Crângași. Cu această ocazie, și linia de tramvai 41, care era singurul mijloc de transport eficient pentru cetățenii din Ghencea și Drumul Taberei, este suspendată. Dar STB, fosta RATB, oferă mai multe linii de autobuze care să înlocuiască tramvaiul 41.

Să vedeți ce e pe linia 641! Lumea nu înțelege pe unde circulă. Pleacă de la Piața Presei, iese la Domenii, dar de ce vine pe Mihalache și nu o ia pe Turda, că să iasă la Crângași?!

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Le explici că e Podul Grand închis și, atunci, cineva întreabă: și de venit de ce vine pe Turda?! Nu trece tot pe pod?!

Oamenii nu știu unde face dreapta de pe Mihalache, că să o ia către Crângași. Unde sunt stațiile?!

Cei mai nedumeriți și mai nervoși sunt călătorii de vârsta a treia. Șoferii sunt agasați de întrebările insistente și iritate ale călătorilor. Este foarte clar că informarea călătorilor, privind liniile care înlocuiesc tramvaiul 41, este un fiasco!

În plus, nici o linie de autobuze, circulând în traficul intens de pe Mihalache, fără bandă proprie, nu poate înlocui linia 41, care circulă șnur, datorită căii de rulare pusă în zonă proprie pe vremea lui Băsescu!

Autobuzele liniei 641 stau blocate minute în șir în traficul general pe Mihalache și, apoi, pe Banu Manta, se adună în caravane de câte 2 – 3, iar cei care așteaptă în stații sosirea lor pot să stea mult și bine, dacă tocmai a trecut „Caravana 641”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.