„Bounty Fair”, un eveniment de poveste la Casa Universitarilor!

Weekend-ul acesta, grădina Casei Universitarilor găzduiește, din nou, Bounty Fair pentru cea de-a 42-a ediție. Același eveniment creativ, într-o formulă nouă: cu oameni și idei noi.

Ideea acestei ediții de Bounty Fair este de a crea, în grădina destinată târgului, oaza de relaxare și inspirație. Așadar, invită #laumbratârgului!

Bounty Fair este un altfel de târg.

Peste 50 de designeri și artizani români vor fi prezenți #laumbratârgului cu ultimele lor creații.

Cei care vin în vizită, se pot relaxa în grădina cu hamace, pot gusta mâncăruri fine sau, dacă au și copii, pot participa, cu ei, la diferite ateliere propuse lor.

Găsiți acolo o varietate de haine unicat, în serie limitată sau personalizate prin pictură ori aplicații manuale.

Doamnele se pot bucura de bijuterii lucrate manual din cupru, lemn, rășină, porțelan, aur și argint. Nu lipsesc gențile și accesorii din piele. Dacă vă lipsește ceva în casă, puteți cumpăra articole din ceramică sau lână. Jucării din lână, cusute sau brodate manual, cosmetice naturale, miere, sucuri și alte produse BIO, sortimente de pâine și patiserie cu maia naturală. Toate acestea completează oferta.

Și pentru că e cald nu lipsesc înghețata la butoi și berea artizanală. Nu lipsește nici muzica: concertul de mâine al Alinei Manole care va povesti, pe ritmuri de jazz și folk.

În plus, pe toată durata târgului se vor organiza trageri la sorți la care norocoșii pot câștiga unul dintre premiile oferite de brandurile participante.

Intrarea la eveniment costă 8 lei.

Această prezentare necesită JavaScript.

FOTO: Cristina Toma

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.