Horoscop de weekend, 29 – 30 iunie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 29 – 30 iunie

BERBEC
Nu mai puteți amâna promisiunile făcute și chiar dacă va fi nevoie să faceți drumuri lungi, trebuie să vă țineți de cuvânt. Învățați să vă simțiți bine oriunde mergeți, deși unele persoane din grupul vostru nu sunt chiar cele lângă care vă doriți să vă petreceți sfârșitul de săptămână.

TAUR
Pentru voi weekend-ul ăsta înseamnă liniște și relaxare. Știți că urmează o perioadă agitată, așa că faceți tot posibilul să vă încărcați bateriile și să vă încărcați cu energii pozitive.

GEMENI
Sunt zile excelente sub toate aspectele pentru voi. Deși e weekend, e momentul perfect să puneți bazele unei afaceri și să vă faceți planuri pe termen lung.

RAC
Acordați prioritate familiei, pentru că în ultima vreme ați fost reținuți la serviciu și v-ați cam neglijat căminul. Se anunță multă distracție alături de prietenii apropiați, poate chiar o petrecere organizată chiar de voi.

LEU
Stați foarte bine la capitolul comunicare și relații, așa că veți mai câștiga câțiva aliați. Se anunță întâlniri de succes, negocieri reușite, călătorii, toate legate de sfera profesională.

FECIOARĂ
Seriozitatea de care dați dovadă mereu vă împiedică să vă odihniți. Nu mai încercați să îi mulțumiți pe toți și încercați să vă relaxați pentru că s-ar putea să fiți voi cei care nu se mai bucură.

BALANȚĂ
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

SCORPION
Se anunță un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

SĂGETĂTOR
În aceste zile este vorba doar de relaxare pentru voi. Vă petreceți timpul înconjurați de familie și prieteni și vă bucurați din plin de compania lor.

CAPRICORN
Vă pregătiți de un anunț important pentru voi. Vă este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

VĂRSĂTOR
Cele mai ciudate dorințe încep să prindă contur în acest weekend. Toate semnele vă arată că este momentul să acționați în direcția în care trebuie și că toate visele pot deveni acum realitate.

PEȘTI
Peștii se bucură de realizări în plan profesional. Șefii va apreciază tot efortul depus în ultimul timp și veți avea parte și de mici câștiguri financiare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.