E vara ta, e Radio Vacanța!

Începând de luni, 1 iulie, poveştile verii se aud la Radio Vacanţa! Programul estival este disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online pe radiovacanta.ro.

Cel mai îndrăgit program de radio estival din România va emite pe frecvenţele Radio Constanţa (100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina), până pe 8 septembrie, între orele 10:00 – 19:00. Sub sloganul „E vara ta, e Radio Vacanța!“, în fiecare zi, vor fi nouă ore de program energizant și jovial, transmise în direct de pe litoral, din Vila numărul 1 Mamaia.

La Radio Vacanţa, se vor auzi hiturile verii, dar şi cele mai importante știri de la mare și din Delta Dunării. Programul introduce ascultătorii în atmosfera vacanţei perfecte, oferindu-le reportaje, recomandări turistice, dar şi informaţii utile.

La fel ca în fiecare an, nu lipsesc interviurile cu personalităţi din diverse domenii de activitate şi nici relatările, în direct, de la evenimentele ce dau tonul distracţiei la mare!

Programele estivale pot fi accesate și online, pe site-ul radiovacanta.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.