Simona Halep şi Raluca Olaru sunt în semifinale la Eastbourne

După surpriza din primul tur când le-au eliminat pe principalele favorite ale turneului de dublu de la Eastbourn, perechea Simona Halep-Raluca Olaru reuşesc o nouă victorie. Înainte de partida de dublu, tot în această după amiază, Simona a trebuit să lupte trei seturi pentru a trece de Polona Hertog în concursul de simplu, după care a revenit pe teren după aproximativ o oră şi a jucat împreună cu Raluca Olaru partida din turul doi la dublu, împotriva cuplului Rosolska-Yang.

După un prim set pierdut destul uşor cu 6-2, româncele reuşesc să strângă rândurile şi să reintre în joc în stil de mari campioane. Setul secund a fost practic o demonstraţie de cum trewbuie jucat la dublu. Raluca şi Simona şi-au zdrobit adversarele cu un usturător 6-0, pentru ca mai apoi să câştige decisivul fără probleme cu 10-4.

În semifinalele turneului de dublu de la Eastbourne, Simona Halep şi Raluca Olaru, vor juca împotriva perechii Flipkens-Mattek-Sands.
Tot în cadrul turneului de dublu, Miki Buzărnescu alături de nemţoaica Friedsam, au trecut cu 2-0 de perechea Kichenok-Spears şi se vor întâlni în sferturi, cu perechea învingătoare din partida dintre Sabalenka\Zamstremska şi Stosur\Zhang.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.