VIDEO: Geo Bate Șaua a ajuns În Comunitate

Întotdeauna vara, anotimpul vacanțelor, nu este doar unul al relaxării, ci și unul al învățării unor lucruri noi fără amenințarea unor note sau a unor termene, doar a deprinderii unor lucruri noi care să bucure sufletul.

Vara ne permitem să lăsăm rutina la o parte și să încercăm și altceva. Unul dintre cei care încearcă și reușește să îi învețe pe români să guste și altfel de bucurii decât cele ale confortului, este Geo Bate Șaua de la Asociația ”Bate șaua să priceapă iapa”.

Ceea ce l-a inspirat pe Geo să înființeze o astfel de asociație a fost un detaliu din viața lui. Astfel, acum 15 ani, din pasiunea lui pentru călătoriile pe bicicletă din a cărei șa poți să vezi mult mai multe detalii, dar și din șaua calului care oferă toată prietenia lui călărețului, a transformat pasiunea în responsabilitate și a înființat Asociația ”Bate șaua să priceapă iapa”.

De atunci au urmat multe proiecte prin care copii, dar și adulți, au ajuns să practice două sporturi care dau echilibru și, în același timp, relaxează. S-au schimbat astfel mentalități și destine.

În această vară, asociația, în buna sa tradiție, organizează tabere de echitație pentru copii, atât de inițiere cât și de perfecționare, și excursii călare și cu bicicleta în fiecare weekend. Mai multe detalii aflați pe site-ul asociației batesaua.ro.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.