Aurelian Bădulescu: Reformă a la PSD!

Viceprimarul PSD al Capitalei Aurelian Bădulescu spune că va candida, în iunie anul viitor, la fotoliul de primar al Sectorului 5, pentru a pune capăt „blestemului” ce ar plana asupra cetățenilor din acest sector de a avea primari care nu fac nimic.
La doar o lună de când PSD București a suferit o usturătoare înfrângere în alegerile europarlamentare, fiind surclasat de către USR și PNL, Daniel Florea, primarul Sectorului 5, s-ar pregăti să candideze pentru un loc în conducerea PSD, potrivit lui Bădulescu.
„Ați putea intitula acest articol <reformă a la PSD>. Deși a trecut doar o lună de când ne-au bătut de ne-au ascultat cu urechea tinerii liberi de la USR și colegii mai vechi ai domnului Florea de la PNL, căci dânsul vine din PDL, iată că vedem pe primarul căruia acum vreo două luni Miliția îi răscolea, în urma unei percheziții, prin birouri, intrând la greu pentru a putea candida și a prinde un loc în conducerea PSD. Colegii din Consiliul General, de la PNL, îi spun <primarul zero>”, a declarat Bădulescu pentru București FM.

„Eu nu pot să comentez decât acest tupeu al domnului Florea de a candida la alegerile din 28 iunie, o imensă, imensă lipsă de respect față de cetățenii Sectorului 5. În schimb, vreau să vă anunț și un lucru bun: stimați cetățeni, blestemul Sectorului 5 se va ridica începând din luna iunie 2020, când eu voi fi primarul vostru”, a mai spus Bădulescu.
Viceprimarul PSD al Capitalei a mai declarat că, anul viitor, va candida la funcția de primar al Sectorului 5, pentru a dovedi că în această parte a Bucureștiului trăiesc oameni și se pot face lucruri pe care nu le-au făcut fostul primar Marian Vanghelie și actualul primar, Daniel Florea.

Declarațiile lui Bădulescu survin în contextul în care Daniel Florea, actualul primar al Sectorului 5, a fost reconfirmat, ieri, în funcția de președinte al Organizației PSD Sector 5, cu unanimitate de voturi!
Tot în unanimitate, membrii Conferinței Extraordinare au votat pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dancilă pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat (PSD) și pentru susținerea candidaturii lui Daniel Florea pentru funcția de președinte executiv al PSD, în perspectiva alegerilor ce se vor desfășura la Congresul din 29 iunie.
Organizatia PSD Sector 5 a respins, cu 65 de voturi împotrivă, 2 abțineri și 14 voturi pentru, susținerea candidaturii lui Robert Cazanciuc pentru funcția de secretar general al Partidului Social Democrat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.