Horoscop luni 24 iunie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 24 iunie

BERBEC
Încercați să lucrați în liniște, singuri. Nu căutați recompense sau laude, chiar dacă ați făcut ceva extraordinar. Încercați să faceți ceva pentru ceilalți, fără să așteptați nimic în schimb.

TAUR
Veți avea o surpriză plăcută din partea unei persoane pe care o credeați rivală. Situația nesperată vă readuce zâmbetul pe buze și vă dă o stare bună de spirit pentru întreaga zi.

GEMENI
Un câștig financiar se conturează exact când nu vă așteptați. Deși nu duceați neapărat lipsă de bani, vine într-un moment în care simțeați oricum nevoia unei vacanțe, așa că planurile se schimbă.

RAC
Realizați că fără să spuneți „te rog” sau „mulțumesc” nu o să rezolvați nimic, așa că vă schimbați total atitudinea față de cei din jur.

LEU
Sunteți convinși că aveți dreptate și încercați să le demonstrați asta și celor din jur. Atenție însă la ce au de spus și cei cu care interacționați.

FECIOARĂ
Strigați  cat vă țin puterile cât sunteți de fericiți și nu vă pasă dacă ceilalți nu înțeleg de ce. Important este că voi și cei dragi vă simțiți bine.

BALANȚĂ
Ziua o să vi se pară dificilă și ați vrea să fugiți de probleme, dar la amiază un cunoscut vă poate ajuta cu o idee genial, care o să vă ușureze muncă.

SCORPION
Timpul petrecut doar cu persoana iubită în ultima perioadă v-a făcut să vă apropiați din ce în ce mai mult. Acum, că niciodată, sunteți apropiați, aveți aceleași idealuri și munciți împreună să vă atingeți scopul.

SĂGETĂTOR
Lăsați trecutul în urmă. Reușiți să treceți peste o chestiune care v-a ținut mult timp în loc. Sunteți foarte mândri de progresul făcut.

CAPRICORN
Vă concentrați asupra prietenilor. Mulți dintre ei v-au reproșat că în ultima vreme nu ați avut timp de ei și acum recuperați din datorie.

VĂRSĂTOR
Rezolvați niște chestiuni care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. Sunteți puși pe fapte mari și o să finalizați o mulțime de treburi într-o singură zi.

PEȘTI
Lăsați trecutul în urmă. Reușiți să treceți peste o chestiune care v-a ținut mult timp în loc. Sunteți foarte mândri de progresul făcut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.