Când jucăm meciul decisiv cu Franţa U21 la Euro 2019, pentru calificarea în semifinale

Tinerii tricolori întâlnesc luni seară Franţa într-o partidă decisivă, în urma căreia se va decide, echipa sau echipele din grupa C, care merg în semifinalele Campionatului European.
Înainte de partida cu francezii, România este pe primul loc cu punctaj maxim după primele două meciuri, dar şi cu un golaveraj mult mai bun decât Franţa, care ocupă poziţia secundă.

România poate câştiga grupa dacă învinge echipa ,,Cocoşului galic”, sau face un egal. De cealaltă parte, Franţa dacă vrea să se califice de pe prima poziţie din grupă, nu are decât varianta victoriei.
Există şi o a treia varianţă dar defavorabilă României, variantă conform căreia tinerii tricolori ar rata calificarea în penultimul act al competiţiei, dacă ar pierde în faţa Franţei cu o diferenţă de trei goluri, situaţie în care Italia ne-ar depăşi la golaveraj în clasamentul formaţiilor de pe locul doi.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat la conferinţa de presă, că sunt posibile schimbări în echipa de start pentru meciul cu Franţa: ,,Din punct de vedere fizic şi din punct de vedere mental sunt problemele pe care le avem. Cred că, la ora partidei, vor fi şi ceva schimbări. Va trebui să găsim soluţii să-i relaxăm puţin, dar să le arătăm exact ceea ce trebuie să facă. În aceste două meciuri am arătat şi unitate, determinare, spirit, sacrificiu şi cred că diseară, înainte de toate, vom avea nevoie de echilibru”, a mai spus Mirel Rădoi.
De cealaltă parte, selecţionerul Franţei, Slyvain Ripoll, ar putea face şi el câteva schimbări în echipa de start. Jonathan Bamba s-ar putea să nu joace deoarece este accidentat la gleznă, iar Martin Terrier, sigur nu va face parte din echipă, deoarece s-a îmbolnăvit de oreion, se arată într-un articol apărut în L’Equipe.

Partida dintre România şi Franţa se joacă luni seară de la ora 22.00 pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.