Le-am dat PATRU şi la englezi şi mergem în semifinalele Campionatului European U21

Tinerii tricolori reuşesc să facă din nou un meci mare şi cu Anglia şi reuşeşc o victorie zdrobitoare cu 4-2.
Elevii lui Mirel Rădoi, a dat dovadă din nou de tărie de caracter, dârzenie, pragmatism şi maturitate şi în al doilea meci din grupa C de la Campionatul European.

Naţionala de mâine a României, a respectat cu stricteţe planul de joc elaborat de Mirel Rădoi şi i-a umilit pe ,,tinerii lei”. Băieţii noştrii nu au făcut nici de această dată rabat la efort şi s-au dublat pe tot parcursul meciului.
Cosmin Contra poate spera din nou la rezultate mari ale naţionalei mari, după ce i-a văzut pe tinerii tricolori în cele două partide de până acum de la europeanul din Italia.

Echipa României U21 a obţinut practic în această seară, una dintre cele mai mari şi frumoase victorii din istoria fotbalului românesc, 4-2 cu Anglia la Cesena. În urma acestui rezultat, echipa noastră este deja calificată în semifinalele lui EURO 2019 şi de asemenea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Pentru tricolori au înscris Puşcaş pen. min 76, Ianis Hagi min 85 şi Fl. Coman în minutele 88 şi 90+2.
Advesarii au înscris de două ori prin Demarai Gray min 79, Abraham min 86.

Tot în această seară de la ora 22.00, se va juca şi celălalt meci al grupei , cel dintre Franţa care are o victorie şi Croaţia care a pierdut în faţa României în prima partidă din grupa C.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.